Dig it Up 2020

  • Zuiderpershuis
  • Antwerpen

Dig it Up, het jaarlijkse inspiratiefestival over digitale innovatie in de cultuursector, is aan haar vijfde editie toe. Ook dit jaar verkennen we nieuwe vormen van kunst- en cultuurbeleving, educatie, communicatie en beleid via tal van inspiratiesessies, workshops, praktijkvoorbeelden en enkele gerenommeerde sprekers. 

We starten de voormiddag in Arenberg met een plenair gedeelte. Op het programma: keynotes door digitaal activist Aral Balkan (Ind.ie), schrijfster en journaliste Dalilla Hermans (Charlie Mag, De Standaard) en businessfilosoof Jochanan Eynikel (ETION). Ze delen elk hun eigen blik op de toekomst. 

In de namiddag stel je in het Zuiderpershuis jouw persoonlijk programma samen uit een ruim aanbod aan workshops en inspiratiesessies. Momenteel werkt publiq volop aan een inspirerend avondprogramma rond cultuureducatie. Binnenkort meer daarover op de website van Cultuurconnect.

Schrijf je nu in via het inschrijvingsformulier.

Dit festival is mogelijk dankzij de samenwerking met Stad Antwerpen, JEF, De Ambrassade, M HKA, publiq/Vitamine C en Arenberg.

Wanneer
20/02/2020
van 09u00 tot 17u30
Waar
Zuiderpershuis
Waalsekaai 14
2000 Antwerpen
Prijs
€65