JEF voor professionals

JEF is een aanspreekpunt voor iedereen die professioneel te maken heeft met jeugd, film en nieuwe media, in de klas of in de vrije tijd.

Le Voyage De Fanny Filmstill 2 Low Res

JEF in de klas

JEF maakt kinderen en jongeren filmwijs en brengt de beste films voor kleuter, lager en secundair onderwijs in zalen in heel Vlaanderen en Brussel. Ontdek nu al het programma voor schooljaar 2018 - 2019 en zoek een locatie in je buurt voor een filmvertoning. Ontvang je graag onze programmabrochure? Mail je adres naar info@jeugdfilm.be

Bekijk ons filmaanbod meer dan film

Call for entry JEF festival 2019

Een film of installatie voor op het JEF festival 2019? Stuur hem nu in!

Oproep Vlaamse kinderdocumentaires

Het VAF, Ketnet en JEF lanceren een oproep voor Vlaamse kinderdocumentaires: een workshopreeks voor filmmakers én vijf productiepremies van 40.000 EUR per film. Voor JEF betekent dit project een enorme doorbraak om, samen met twee sterke partners, meer eigenwijze kinderproducties te realiseren. Kandidaten voor dit traject kunnen zich melden vanaf 2 juli t.e.m. 7 september 2018.

Meer info
i

JEF is een gids voor professionals

Welke jeugdfilms kan ik vertonen? Hoe kan ik deze best vertonen? Hoe bereik ik een jong en divers publiek?

O

JEF maakt kinderen en jongeren filmwijs

Bij JEF vinden kinderen en jongeren een plek om samen film te maken, te beleven en kritisch te bekijken.

w

JEF presenteert jeugdfilm als beleving

JEF is meer dan film. We organiseren jaarlijks een festival. We nodigen je uit op exclusieve filmpremières. We hebben een uitgebreid aanbod van installaties, workshops, masterclasses, lesmateriaal,...

W

JEF is voor en door kinderen en jongeren

Ze kunnen deelnemen aan de kinderjury, van elkaar leren als jonge maker, mee films beoordelen als jonge programmator, of meewerken op evenementen als vrijwilliger.