Fugl

Neem de controller in de hand en ervaar de sensatie om te vliegen, terwijl je de schoonheid van een enorme voxel-wereld verkent! Je voelt je letterlijk ‘zo vrij als een vogel’ terwijl je voor jezelf een avontuur creëert, zonder barrières in tijd en ruimte. Je observeert honderden wonderlijke dieren waarvan jouw vogel de eigenschappen kan absorberen.

Behalve een spectaculaire ervaring, is Fugl ook een training in jouw gameontwikkeling skills. Met Minecraft personaliseer je landschappen en bouw je aan je eigen digitale wereld.  Deze installatie is voor speelvogels van 8 tot 99 jaar.

Deze installatie is ontwikkeld samen met de makers van de game. Dit is een collectief van veteranen uit de game industrie dat bestaat uit medewerkers van o.a. LIMBO, Among the Sleep, Hidden Folks, GoNNER, Melodive en M.U.L.E. Returns, net als de medeoprichter van de Global Game Jam. Het team bestaat uit Johan, Gorm, Marco en Martin.

Duurtijd

op maat

Prijs

Wil je meer info over de Fugl installatie? Mail naar meerdanfilm@jeugdfilm.been wij maken voor jou een interessante offerte.