JEF festival

  • Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk en Strombeek-Bever

JEF organiseert tijdens de krokusvakantie een filmfestival in Antwerpen, Brugge, Gent en Kortrijk. We tonen heel veel films, waarvan 10 langspeelfilms en 10 kortfilms in competitie, gezinnen kunnen komen experimenteren met audiovisuele installaties in het medialab, kinderen kunnen deelnemen aan een van de masterclasses en jonge filmmakers kunnen hun beste werk insturen voor de JEF makersdag

De week voor de krokusvakantie kunnen scholen exclusieve festivalfilms in sneak preview komen bekijken én helemaal losgaan in het medialab. Bij de werkstations komen leerlingen alles te weten over nieuwe audiovisuele technieken, zodat ze thuis verder kunnen experimenteren.  

Via het online platform, JEF in het ziekenhuis, kunnen kinderen die niet naar het festival kunnen komen, alle kortfilms in competitie en enkele langspeelfilms bekijken. 

JEF is er ook voor professionals met een tweedaagse conferentie over digitale tools, nieuwe films in de kijker met Films on the horizon en veel prospectie mogelijkheden.


Wanneer
03/02/2018 tot 20/02/2018
Waar
Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk en Strombeek-Bever